Csokis gesztenyés
Hozzávalók :
Piskóta:
- 4 db tojás
- 8 ek víz
- 25 dkg porcukor
- 22,5 dkg liszt
- 2 dkg kakaópor
- késhegynyi szódabikarbóna
Krém :
- 2 cs gesztenyemassza
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 cs vanilliaás puding
- 2 ek rumaroma
- 1 l tej
- 5 dkg csokiforgács
Elkészítés :
- A hozzávalókból piskótát készítünk nagy gáztepsiben. Amikor kihűlt, egy peremet tettem köré, hogy szép szögletes legyen
- A pudingot a tejben megfőzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, a kiolvasztott gesztenyemasszát, és a pudingot belekeverjük , hozzáadjuk a rumaromát .
- A krémmel a piskótát megkenjük, acsokiforgáccsal díszítjük. Pár órát hűtjük .