Zöldséges lazagna
Hozzávalók :
- 2 cs lazagna tészta
- 1 zacskó vegyes zöldségkeverék, kb 1 kg
- 1 doboz spenót
- 10 dkg lisztből készült basemell mártás
- 20 dkg reszelt sajt
- só, fokhagyma bors
Elkészítés :
- A spenótot kiengedem, ízesítem sóval, fokhagymával. Az elkészített basemellmártás felével összekeverem .
- Egy 34×30 cm-es tepsit vékonyan kiolajozok, beleteszek egy sor tésztalapot .Ráöntöm a spenótot.
- Újra lap jön, erre jön a zöldségkeverék. Megint tésztalap, és a tetejére a másik adag basemellmártás. A mártást érdemes kétszerre csinálni, mert nagyon kemény lesz, és úgy kezelhetetlen .
- Meleg sütőben kb fél órát sül, akkor megszórom reszelt sajttal, még 10 perc, és kész