Hozzávalók:
- 20 dkg babpiskóta
- 1,1 l tej
- 3 cs vaniliás pudingpor (főzős )
- 2 evőkanál rumaroma
- 15 dkg cukor
- 0.5 l habtejszín
- 7 tojásfehérje
- 2 cs habfixáló
Elkészítés:
- 1 l tejben megfőzzük a 3 cs pudingot a cukorral.
- A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a még meleg pudinghoz keverjük, óvatosan.
- 1dl tejhez hozzáadjuk a rumaromát, és a piskótákat egyesével megforgatjuk benne. Nem kell sokáig benne tartani.
- Egy kb 25x30-as tepsibe sorba lerakjuk. Rásimítjuk a pudingot. Kihűtjük.
- A tejszínt a fixálóval felverjük, és a tetejére simítjuk.
- Pár órára dermedni tesszük hűtőbe.
- Tetejét csokiforgáccsal díszítettem.